Uw tafel of bureau krijgt (weer) allure als het blad wordt ingelegd met Engels goudgebrand leer. Vervaardiging hiervan is een ambacht waarvan terecht kan worden gezegd dat alleen langdurige oefening kunst baart. rechte-toolingEn kunst is het. Ieder product is uniek, het resultaat van professioneel en creatief handwerk. "Bureau leerhandel 'T Kleine Verschil" kan als een van de weinige in Europa gepatineerd goudgerand leer leveren in diverse kleuren, dessins en formaten zelfs rond of ovaal.

Zeer stijlvol is de "classic look" en "antique look" nieuwe procedes die de struktuur en warmte van het leer optimaal tot leven brengt. De ruwe grondstof schapeleer, wordt geïmporteerd uit Engeland, een land dat traditioneel gezien een reputatie heeft op te houden op dit vakgebied.

Schapenhuiden zijn beperkt in hun formaat. Bij grote formaten bureauleer zal het leer uit meerdere delen bestaan. Veel voorkomend is dan het zogenaamde drieluik (breed midden stuk met 2 smallere zijstukken). Deze delen worden door ons aan elkaar gelast. Eventueel kunnen de naden worden voorzien van een blinde of gouden sierrand.